Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

SAPIK ÖLÜM

Yorum

SAPIK ÖLÜM

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

75

Okunma

SAPIK ÖLÜM




Can’ım dedim kalbime işledin
Hep sevdin hiç naz eylemedin
Garibanım dedim ,bırakıp gitmedin
Tarih tek senin heykelini diksin can’ım

Yüreğimi yok olmaktan kurtardın
Hastalandım,hep şifa diledin
Sapık insanları da sapık ölümü de sevmedin
Beyaz kalbinin meleği ben olurum gülüm




16 şubat 2025
Mersin
Saat;16.20

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sapık ölüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sapık ölüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAPIK ÖLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL