Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
etkin gs
etkin gs

MAZİYE DALARIM

Yorum

MAZİYE DALARIM

( 3 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

127

Okunma

MAZİYE DALARIM

Bazen bir sıkıntı içimden gitmez
Düşünür ağlarım acısı geçmez
Zaman geçer gönlümün sancısı dinmez
Maziye dalarım tutulmuşum ben

Unutmak istersin unutamazsın
Gelecek düşlersin avunamazsın
Olmayacak bir duygudur yalvaramazsın
Gururuna dokunur böyle yanarsın.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Maziye dalarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Maziye dalarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MAZİYE DALARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
15.2.2025 14:38:18
Kalemine ve güzel yüreğine sağlık diliyorum.
En derin sevgi ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL