Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
kaanaybüke
kaanaybüke

Sıkıntı

Yorum

Sıkıntı

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

210

Okunma

Sıkıntı

İçimin tüm sıkıntıları
Bulutların gözyaşları ile
Döküldüler denize
Ve her damlalar
Savurdu sızılarını gökyüzü ne
Ve gözlerimin barajı taştı
Karıştı toprağa
Coşkun boz bulanık sele dönüştü
Önünde tüm hayatım
Sürükledi toparlayarak ne varsa herşeyi
Geride yıkıntılar bırakarak
Baktım içimdeki manzaraya
Virane bir şehir gibi

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sıkıntı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sıkıntı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sıkıntı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL