Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Selami TIRAŞLAR
Selami TIRAŞLAR

İMKANSIZIMSIN

Yorum

İMKANSIZIMSIN

( 3 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

316

Okunma

İMKANSIZIMSIN

İMKANSIZIMSIN

Bir daha da artık kapını çalmam
Endamı zahirsin imkânsızımsın
Seni sevsem bile seninle olmam
Şaşalı şehirsin imkânsızımsın

Dilde kemik yok ki her yana döner
Sevmek duruş ister sevilmek hüner
Güzel sözle kalpte ateş mi söner
Coşkulu nehirsin imkânsızımsın

Sevip de olmadın yüzü güldüren
Ya lal oldun ya da kalbi böldüren
Yüreğe girmeden aşkı öldüren
Gizemli zehirsin imkânsızımsın

Daima dost oldum kalp çalan değil
Gönlüne verdiğim söz yalan değil
Sense öyle masum aşk falan değil
Kahreden kahırsın imkânsızımsın

Bedenin sarayda gönlün gezmekte
Üzerine yoktur insan üzmekte
Gönül hikâyesi yazıp çizmekte
Kalemi mahirsin imkânsızımsın

Selami Tıraşlar
25.01.2025

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İmkansızımsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İmkansızımsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İMKANSIZIMSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İrfan Yılmaz
İrfan Yılmaz, @irfan-yilmaz2
4.2.2025 23:08:17

Edebiyatdefteri.com'un saygın şairi ve sevgili kardeşim,
sayın: Selami Tıraşlar
7+5 in dehası olarak tanıdığım kardeşimden şimdi de enfes bir 6+5 in şiiri. İmkansızımsın başlıklı şiirinizi beğenerek, emeğinize ve sanatınıza saygı duyarak ilgiyle okudum. Kalemin duygulu ve vurgulu gücünü gözler önüne seren seçkin bir eser gün ışığına kavuşmuş. Duygu yüklü şiirinize beğenimi bırakıyor ve tam puanla emeğinizi selamlıyorum. Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.
Şiir, sanat ve hayat yolunuz su gibi açık ve Güneş gibi aydınlık olsun.
Her şey sizin ve sevdiklerinizin gönlüne göre olsun efendim.
Sevgi ve saygılarımla.
Dr. İrfan Yılmaz. Bodrum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL