Ellerimi bırakın, saçlarıma tutmayın, ellerimin eteklerine sarılmayın... bunlar hep benimdir... euphorion
CoşkunArslan
CoşkunArslan
@coskunarslan1

Can Diye Yazmış

18 Ocak 2025 Cumartesi
Yorum Yaz

Can Diye Yazmış

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

71

Okunma

Can Diye Yazmış



Gül yüzlü cananın geldi mektubu
İsmimin önüne can diye yazmış
Aşk oduna düşen iflah olurmu
Sevda ateşinde yan diye yazmış

Aşkımın sevdamın talibi sensin
Merhemi ilacı tabibi sensin
Kalbimin ruhumun sahibi sensin
Gönlümün köşküne kon diye yazmış

Fecirde ufkumun doğ mehtabına
Susadı yüreğim aşk şarabına
Duyguları koyup gönül kabına
Samimiyetinle sun diye yazmış

Dünyalık değildir yalnız hislerim
O yüzden muhabbet sevgi beslerim
Tez zamanda nasip olsun isterim
Hasretin bittiği gün diye yazmış

Biçilmiş zamanın sırrını sezmiş
Satırları sanki ipliğe dizmiş
Bağzı cümlelerin altını çizmiş
Bulmadan bizleri son diye yazmış

Coşkun Arslan












Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Can diye yazmış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Can diye yazmış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Can Diye Yazmış şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ