Ayrılık sabahı onlar yüklerini denk yaparlarken, ben yüzüme ebucehil karpuzu sıkılmış gibi (gözyaşları dökerek ağlıyor) idim... imriülkays
Turgay Kurtgün
Turgay Kurtgün
@turgaykurtgun

NE SEVGİN BİTER NE HİCRAN KALBİMDE

18 Ocak 2025 Cumartesi
Yorum Yaz

NE SEVGİN BİTER NE HİCRAN KALBİMDE

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

50

Okunma

NE SEVGİN BİTER NE HİCRAN KALBİMDE

NE SEVGİN BİTER NE HİCRAN KALBİMDE

KAYBOLMUŞ YEMİNLER,SÖZLER MAZİMDE
DUYGULAR BİR MELTEM;ESER GÖNLÜMDE
YILLARDIR SÖNMÜYOR KÖZLER İÇİMDE
NE SEVGİN BİTER NE HİCRAN KALBİMDE

GÜLŞENİN DÖKÜLMÜŞ,SOLMUŞ GÜLLERİ
BÜLBÜLLER KÜSMÜŞ,ÖTMÜYOR BAHÇEMDE
ÜMİTLE UYUTTUM SENİ İÇİMDE
NE SEVGİN BİTER NE HİCRAN KALBİMDE

SEN HER GÜN AÇAN FİLİZDİN GÖNLÜMDE
DUAYDI ADIN DÜŞMEZDİ DİLİMDE
BİR SEN BİR SABIR,ÇEKERDİM TESBİHDE
NE SEVGİN BİTER NE HİCRAN KALBİMDE

TURGAY KURTGÜN 18/01/2017
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne sevgin biter ne hicran kalbimde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne sevgin biter ne hicran kalbimde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE SEVGİN BİTER NE HİCRAN KALBİMDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ