Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
evren ve ben
evren ve ben

SEN BİR GONCASIN

Yorum

SEN BİR GONCASIN

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

136

Okunma

SEN BİR GONCASIN

SEN BİR GONCASIN BEN İSE SOLMUŞ BİR ÇİÇEK
YARINIM BELLİ BELİRSİZ BENİM
SANADA YÜKLEYEMEM BU YÜKÜ
BENİ ANLAMAYA ÇALIŞ NE OLUR
BİR GÜN BANA HAK VERECEKSİN SENDE
DOĞRU YOLU BULACAKSIN SONUNDA
BİR KAÇ AY SONRA UNUTURSUN BENİ
ŞİMDİ KIRGINSIN BANA BİLİYORUM
ER GEÇ BUNU KABULLENECEKSİN EN SONUNDA
GÜLÜP GEÇECEKSİN ARDINDAN SENDE HER ŞEYE
UNUTACAKSIN BENİ İSTESENDE İSTEMESENDE

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen bir goncasın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen bir goncasın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN BİR GONCASIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL