Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
refik pelvan
refik pelvan

Desinler

Yorum

Desinler

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

286

Okunma

Desinler

Desinler

Ne derlerse desin
De gitsin, de gitsin, de gitsin
Birdir Allah de gitsin.
La ilahe illallah
Muhammedin resülullah
Allah’tan başka ilah yoktur
Muhammet Allah’ın elçisidir
Yektir Allah de gitsin.
Ne söylerlerse söylesinler
Ne derlerse desinler
Amentü kuranın özetidir
Amentüye iman ettim de gitsin
Tektir Allah de gitsin.
Amentüye iman ettim iş bitti de gitsin.


--------------------------------Sevgilerimle...
--------(pitik)...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Desinler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Desinler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Desinler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL