Ama şan ve şerefime tanık olanların önünde ondan daha fazla söz etmek bana yakışmaz.. xıv. louis
F A Özgün
F A Özgün
@faozgun

SEVMEKTEN BAŞKA (554.)

9 Ocak 2025 Perşembe
Yorum
Şiirgram

SEVMEKTEN BAŞKA (554.)

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

88

Okunma

SEVMEKTEN BAŞKA (554.)

SEVMEKTEN BAŞKA (554.)

Gözlerime bir bak dönüp de geri
Bak da gör hasretin çöktüğü yeri
Seni tanıdığım ilk günden beri
Ben ne yaptım seni sevmekten başka

Ömrümüz su gibi akıp giderken
Düşlerimde seni hep sayıklarken
Senden kalan her şey gitti elimden
Ben ne yaptım seni sevmekten başka

Gecenin siyahı üstüme sardı
Gözlerinin hüznü gönlüme daldı
Söyleyeceklerim dilimde kaldı
Ben ne yaptım seni sevmekten başka

Sende bulmuştum aşkı huzuru
Beddua etmişsin gözümün nuru
Bir tek bende buldun suçu kusuru
Ben ne yaptım seni sevmekten başka




Fatma Ayten Özgün

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevmekten başka (554.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmekten başka (554.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVMEKTEN BAŞKA (554.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ