Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Sadegül
Sadegül

Çok şey...

Yorum

Çok şey...

( 4 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

222

Okunma

Çok şey...

Çok şey...

Bazen;
Çok şey yazmak istersiniz,
Ama, yazacak hiçbir şey,
Bulamazsınız...

Ne de yüreğinize akar,
Ne de diliniz döner!

Tıpkı ruhunuz gibi,
Anlamsızca,
Kelimeler dolaşır birbirine...

Sadegül Kılıç
25.07.2024

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Çok şey... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çok şey... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çok şey... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hayrullah
Hayrullah , @hayrullah1
6.1.2025 21:24:59
5 puan verdi
Aynen öyle hocam bazen de arka arkaya gelir
Yüreğiniz dert görmesin kaleminiz daim olsun hocam
Hayırlı akşamlar dilerim
Sonsuz saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL