Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
ismail karaosmanoğlu
ismail karaosmanoğlu

AŞK İLE DOĞMAK

Yorum

AŞK İLE DOĞMAK

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

167

Okunma

AŞK İLE DOĞMAK

AŞK İLE DOĞMAK

AŞK İLE DOĞMAK

Aşk İle Doğmak


AŞK İLE DOĞMAK

Biz şiire başlarız Bismillah ile
Her şey yol bulur İsmullah ile

Ruhumun kentini yoğurdum aşk ile
Dün aşk ile yandım bugün şevk ile

Dünya dar geliyordu bana o günler
Bir rüya ile başladı düğünler

Sesimin yankısını dinledim durdum
Aşk ile doğdum ben aşkla yoğruldum

Okudum tüm kitapları senin içinden
Kurtuldum harflerden kelimelerden

Hepsi senin içindeydi ve sen benim içimde
Duydum yüce varlık karşısında acizliğimi

Bildim her şey aşk içindi Onun içindi
Vaktin doruğunda gökten nur indi



Ahmet Kemal

Kayıt Tarihi : 1.4.2018

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aşk ile doğmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk ile doğmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK İLE DOĞMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL