İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
F A Özgün
F A Özgün

ARAMAZSAN ARAMA (520.)

Yorum

ARAMAZSAN ARAMA (520.)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

110

Okunma

ARAMAZSAN ARAMA (520.)

ARAMAZSAN ARAMA (520.)

Bir kaç tatlı gülüşe bir kaç tatlı öpüşe
Göz yaşlarım her gece böyle düşer ateşe
Gittiğin günden beri ne tebessüm ne neşe
Faili meçhul sevdam aramazsan arama

Sonbahar mevsiminde yere düşen dal gibi
Yıllardır kandırdın ya fincanda ki fal gibi
Nasılda sevdim seni bilmiyorum inan ki
Faili meçhul sevdam aramazsan arama

Talihim kara diye yüzüme vurma benim
Nedense olmadı hiç felekle aram benim
Senden medet dilemem kanasa yaram benim
Faili meçhul sevdam aramazsan arama

Hoşça kal dermiş gibi merhabalar dilinde
Hüzzam çalar şarkılar şimdi gönül telim de
Göz yaşlarım durmuyor son mektubun elimde
Faili meçhul sevdam aramazsan arama





Fatma Ayten Özgün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aramazsan arama (520.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aramazsan arama (520.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ARAMAZSAN ARAMA (520.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL