İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
F A Özgün
F A Özgün

PİŞMAN OLURSUN (517.)

Yorum

PİŞMAN OLURSUN (517.)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

185

Okunma

PİŞMAN OLURSUN (517.)

PİŞMAN OLURSUN (517.)

Hayat her isteği vermez insana
Bilmiyorum var mı böyle kudretin
Yalnızlık okları dönünce sana
O zaman anlarsın kimi kaybettin

Devasa bir yürek varken bedende
Pişmanlık başlıyor çekip gidende
İstemsiz titreme başlarsa tende
O zaman anlarsın kimi kaybettin

Gönül tüm hüznünü takındığında
Gece bensizlikten yakındığında
Gözlerin yollara bakındığında
O zaman anlarsın kimi kaybettin

Bazen çaresizlik el ayak bağlar
Terk edip gidenler gizlice ağlar
Hasretim ne zaman yüreğin dağlar
O zaman anlarsın kimi kaybettin

Düşmüşüm böylesi gizemli aşka
Günahım neydi sevmekten başka
Zamanla gönlüne düşerse keşke
O zaman anlarsın kimi kaybettin



Fatma Ayten Özgün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Pişman olursun (517.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pişman olursun (517.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PİŞMAN OLURSUN (517.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL