İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
F A Özgün
F A Özgün

SUS SEVGİLİ SUS (509.)

Yorum

SUS SEVGİLİ SUS (509.)

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

120

Okunma

SUS SEVGİLİ SUS (509.)

SUS SEVGİLİ SUS (509.)

Aşktan sarsılsa da bütün zeminim
Meçhule gitsen de şundan eminim
Hala aklımdadır gizli yeminim
Söyletme derdimi sus sevgili sus

Kader beni senden ayrı tutsa da
Gözlerinde aşkı bulamasam da
Gönlünde sevgili olamasam da
Söyletme derdimi sus sevgili

Gün günlere eklendi aylar yıllara
Yüreğimden bir can koparcasına
Çırpınıp duruyor sol yanım hala
Söyletme derdimi sus sevgili sus

Bir tatlı sözünü duyamadığım
Bakıp ta seyrine doyamadığım
Öpmeye sevmeye kıyamadığım
Söyletme derdimi sus sevgili sus

Ağlarken istemem görme yüzümü
Sildim yüreğimden sevda özünü
Kapattım gönlümün gönül gözünü
Söyletme derdimi sus sevgili sus



Fatma Ayten Özgün

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sus sevgili sus (509.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sus sevgili sus (509.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SUS SEVGİLİ SUS (509.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL