Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
F A Özgün
F A Özgün

BÖYLE Mİ OLMALIYDI (457.)

Yorum

BÖYLE Mİ OLMALIYDI (457.)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

169

Okunma

BÖYLE Mİ OLMALIYDI (457.)

BÖYLE Mİ OLMALIYDI (457.)

İnatlaştı gözlerim uyumak istemedi
Tan ağarmak üzere kırık dökük bitkinim
Beni gece yormuyor yoran düşüncelerim
Sevdamız bitmeyecek adım gibi eminim

Hiç bir sevda bir ömür sürmez derler bilirim
Şu kısa ömrümüzü boşa geçirmeyelim
Yanıma gel ben sana aşk neymiş öğreteyim
Ayrılık kapımıza dayanmadan güzelim

Başlarken güzel başlar sonra değişir hisler
Vuslatı bekliyorken ayrılık olur birden
Kadere mi kızayım kime sitem edeyim
Böylemi olmalıydı bu aşkımızın sonu

Artık yaşama dair hiç umudum yok benim
Oysa düşlediğim ne hayallerim vardı
Zaman harcadı beni ne düş ne hayal kaldı
Sustu gönül feryadım öylece kalakaldım




Fatma Ayten Özgün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Böyle mi olmalıydı (457.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Böyle mi olmalıydı (457.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BÖYLE Mİ OLMALIYDI (457.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL