Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Abdurrahman Günay
Abdurrahman Günay

MASALLARINI KURTAR

Yorum

MASALLARINI KURTAR

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

219

Okunma

MASALLARINI KURTAR

Beni karanlığımda unut
Sessiz bir gece gibi dipte
Kurut geçmiş yağmurlarını git de
Masallarını kurtar

Kimse kendinden vazgeçemez sevip de
Döner gelir ne zaman kaçsa
Bir yangının bile umudu vardır sönüp de
Yeniden yanmaya küllerinden

Git, masallarını kurtar


Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Masallarını kurtar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Masallarını kurtar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MASALLARINI KURTAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL