Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
LESKÜY NARUT
LESKÜY NARUT

Hak bildim birkere . . .

Yorum

Hak bildim birkere . . .

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

184

Okunma

Hak bildim birkere  . . .

Hak bildim birkere . . .

_____hak  bildim  birkere,
ecelimsin diye seni kendime "
saçlarımda aklar,alnımda çizgiler
seni bekledim durdum  senelerce
çare aradım  takvimlerden
ikide bir,bakarak saatimin gözlerine
hasretini  büyüttüm  yüreğimde
ne ben  dayananabildim  çaresizliğime
ne sen geldin  bir sis içinde
ne sen nasip oldun ömrüme
ne ben şahit oldum  dünya gözüyle
Ve..!!
göçüp gittim  kendi kendime bu yeryüzünde...!!!
_____
LESKÜY NARUT

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hak bildim birkere . . . Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hak bildim birkere . . . şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hak bildim birkere . . . şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL