Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
CEMO
CEMO

CAN EVİMDEN VURSAN YİNE SEVERİM

Yorum

CAN EVİMDEN VURSAN YİNE SEVERİM

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

245

Okunma

CAN EVİMDEN VURSAN YİNE SEVERİM

CAN EVİMDEN VURSAN YİNE SEVERİM

GÜFTE: CEM FİLİZ
BESTE: OSMAN ERKAN
MAKAM: KURDİLİHİCAZKAR
USÛL: DÛYEK
SÜRE: 5:00

Can evimden vursan yine severim
Aşkım ebedidir sevgim ebedi
Külümü savursan yine severim
Aşkım ebedidir sevgim ebedi

Her an hayalinle gezenlerdenim
Adını kalbime yazanlardanım
Yolumu seninle çizenlerdenim
Aşkım ebedidir sevgim ebedi

Önü sonu benim için fark etmez
Anlatmaya kalksam bir ömür yetmez
Yüceler yücesi bu sevda bitmez
Aşkım ebedidir sevgim ebedi

Cem Filiz

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Can evimden vursan yine severim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Can evimden vursan yine severim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CAN EVİMDEN VURSAN YİNE SEVERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gönül Pınarı
Gönül Pınarı, @gonul-pinari
6.12.2024 20:48:43
5 puan verdi
Daha nice kalıcı güfte ve şiirlere diyor kalben esenlikler diliyorum. İnşallah dillere pelesenk olur. Kaleminiz daim ilhamınız bol olsun. Sonsuz selamlarımla şen ve esen kalınız.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL