Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
evren ve ben
evren ve ben

SEVGİNDEN BAŞKA NE İSTEDİM BEN SENDEN

Yorum

SEVGİNDEN BAŞKA NE İSTEDİM BEN SENDEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

107

Okunma

SEVGİNDEN BAŞKA NE İSTEDİM BEN SENDEN

SEVGİNDEN BAŞKA NE İSTEDİM BEN SENDEN
TEK SEVDİĞİM KADIN
TÜM DÜNYAM SENSİN
SEN UMUT KAYNAĞIMSIN
DÜNYAMI AYDINLATAN GÜNEŞİMSİN
NE YAPSAM NE ETSEMDE
YARANAMADIM SANA BEN
NE VARSA NE YOKSA
HEPSİNİ YAKIP YIKTIN
BENİ YERDEN YERE VURDUN ADETA
TEKSEN SIRTIMI YERE GETİRDİN
MÜKAFAATİ BUMUYDU SEVGİMİN
BAK ŞİMDİ NE HALLERDESİN
BATAK HANELERİMİ OLACAKTI YERİN
KENDİNEDE BANADA NELER ETTİN
SENİN YAPTIĞINI BEN SANA YAPMAM
SENİ BU BATAKHANELERDE BIRAKAMAM
SIRTIMI DÖNÜPTE GİDEMEM
BENDEN BEKLEME BUNU
SENİ BIRAKAMAM BURALARDA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevginden başka ne istedim ben senden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevginden başka ne istedim ben senden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİNDEN BAŞKA NE İSTEDİM BEN SENDEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL