Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Mustafa Çoban
Mustafa Çoban

BENİ BIRAKIN

Yorum

BENİ BIRAKIN

( 5 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

436

Okunma

BENİ BIRAKIN

BENİ BIRAKIN

VÜCUD ŞEHRİM
🎄
BİLMEM SİZ BİLİRSİNİZ
BİLDİĞİNİZi ALIN
GİDİN GELMİYORUM
BENİ BIRAKIN
🎄
BİLDİĞİM ALLAH
BAŞKA BİLMİYORUM
GİDİN KALIYORUM
BENİ BIRAKIN
🎄
KALABALIK ŞEHRİMİN
SOKAKLARINA DALIYORUM
SİZE IRAK BANA YAKIN
KALIYORUM BENİ BIRAKIN
🎄
KALBİM ŞEYH.
DAMARLARIM TARİKAT
ORGANLARIM MÜRİD
AYAK SESLERİNİ DUYUYORUM.
BENİ BIRAKIN
🎄
KALBİMİ İŞİTİYORUM
KALBİMİ DİNLİYORUM
SÖYLEDİĞİ ALLAH
BİLDİĞİ ALLAH
GİDİN KALIYORUM
BENİ BIRAKIN
🎄
DAMARLARDAKİ AKIŞAN KANIN
SEİNİ İŞİTİYORUM
ALLAH DEYİŞİNİ İŞİTİYORUM
BENİ BIRAKIN
🎄
BAŞKASINA KONUŞUN
KALBİMİN MÜRİDİYİM
ONU DİNLİYORUM
BİLDİĞİ ALLAH
SÖYLEDİĞİ ALLAH
BAŞKA BİLMİYORUM
🎄
Vücud Şehrimle Mutluyum Kalıyorum
GİDİN GELLMİYORUM
BENİ BIRAKIN
🎄
M çoban..
🎄🎄🎄

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Beni bırakın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni bırakın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENİ BIRAKIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
4.12.2024 12:25:44
5 puan verdi
Kutladım değerli dostu ve eserini
Sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL