Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

FİLİSTİN YALNIZ. . DEĞİLDİR

Yorum

FİLİSTİN YALNIZ. . DEĞİLDİR

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

146

Okunma

FİLİSTİN YALNIZ. . DEĞİLDİR



Memnun
Değilim dünyadan
Çocuklardan büyük bombalar
Yetimler
Öksüzler yaratırken
Aglarım
Çığlıklar atarım


Karnı doyanlar
Ekmekleri çöplere atanlar
Nerden bilecek
Çorba sırasını,
Su duasını,
Anne babanın
Enkazlar altında kayboluşunu


Zalimliğe susan dünya yaşamayı hak etmiyor !!



02 aralık 2024
Saat;17.00

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Filistin yalnız. . değildir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Filistin yalnız. . değildir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FİLİSTİN YALNIZ. . DEĞİLDİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL