Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
evren ve ben
evren ve ben

DELİ DOLU BİRİYİM

Yorum

DELİ DOLU BİRİYİM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

107

Okunma

DELİ DOLU BİRİYİM

DELİ DOLU BİRİYİM
KAH GÜLER KAH AĞLARIM
KİMENE BENİM HAYATIMDAN
BU BENİM HAYATIM
ÖZGÜRCE DİLEDİĞİMCE
YAŞARIM İSTEDİĞİM GİBİ HAYATI
YIRTIK PIRTIK BİR GÖMLEK BİR PANTOLON
BİR ÇİFT AYAKKABI
OLSUN ÜZERİMDE
RAZIYIM YİNEDE HER ŞEYE
HİÇ BİR ŞEYDE GÖZÜM YOK
YETERKİ HUZURUM OLSUN
YETERKİ ÖZGÜR OLAYIM
HAYAT BÖYLE GÜZEL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Deli dolu biriyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deli dolu biriyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DELİ DOLU BİRİYİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL