Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
evren ve ben
evren ve ben

BENDE ALLAHIN YARATTIĞI BİR CANIM

Yorum

BENDE ALLAHIN YARATTIĞI BİR CANIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

128

Okunma

BENDE ALLAHIN YARATTIĞI BİR CANIM

BENDE ALLAHIN YARATTIĞI BİR CANIM
HİÇ KİM SENİN KULU KÖLESİ OLAMAM
DİLEDİĞİMCE YAŞARIM ÖZGÜRCE
SAHİP OLAMAZSIN HÜR İRADEME
HADDİNİ BİL HADDİNİ AŞMA SAKIN
ALINIP SATILAN BİR MAL DEĞİLİM BEN
SENİN KÖLEN KULUN OLAMAM HİÇ BİR ZAMAN
PRANGALARA VURAMAZSIN BENİ
ÖZGÜRLÜĞÜME MANİ OLAMAZSIN BUNA GÜCÜN YETMEZ
ŞUNU BİLKİ SANA BOYUN EĞMEYECEĞİM
PARA PULLA HERŞEYİ SATIN ALAMAZSIN
HELE AŞKIMI ASLA
İNKAR EDEMEM SENİ SEVDİM
AMA SEN SEVMENİN SEVİLMENİN
NE OLDUĞUNU BİLİYORMUSUN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bende allahın yarattığı bir canım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bende allahın yarattığı bir canım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENDE ALLAHIN YARATTIĞI BİR CANIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL