Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
se
sedat hünker

Çok seven ki

Yorum

Çok seven ki

( 6 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

152

Okunma

Çok seven ki

Ömür boyu bir baş sevdi
Ömür boyu bir kaş sevdi
Ömür boyu bir yaş sevdi
Çok seven ki çok seven ki

Ömür boyu bir tel sevdi
Ömür boyu bir el sevdi
Ömür boyu bir dil sevdi
Çok seven ki çok seven ki

Ömür boyu bir boy sevdi
Ömür boyu bir soy sevdi
Ömür boyu bir huy sevdi
Çok seven ki çok seven ki

Ömür boyu bir öz sevdi
Ömür boyu bir yüz sevdi
Ömür boyu bir göz sevdi
Çok seven ki çok seven ki


Sedat hünkar
Karamecnun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Çok seven ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çok seven ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çok seven ki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
1.12.2024 12:38:36
5 puan verdi
Merhaba değerli dost
Eser güzeldi
Bizde okuduk ve kutladık yürekten, yalansız ve riyasız
Gönlüne, ömrüne bereket
Şiirle kal, sevgiyle kal, dostça kal ve de hoşça kal
Nurettin GÜLBEY
Nurettin GÜLBEY, @nurettingulbey
1.12.2024 09:44:18
5 puan verdi
Tebrikler Saygıdeğer Üstadım...Anlamlı ve güzel bir şiir,kutlarım...Selam ve saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL