Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
yalnız şair hatiş
yalnız şair hatiş

HERŞEYİNLE GİT!!..

Yorum

HERŞEYİNLE GİT!!..

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1241

Okunma

HERŞEYİNLE GİT!!..

HERŞEYİNLE GİT!!..

Ölümsüz bir aşktı hani bizimki
Hani hiç bitmeyecekti...
Hani ellerimi tutacaktın
Verdiğin sözler mazi oldu şimdi

Her aşk gibi bizimki de bitti işte
Kalbinden attın beni
Yokum artık gözlerinde
Bu kadar kolay mıydı unutmak...

Yalan mıydı o sözler
Bitti dediğin andan beri ölüyorum
Madem bitti artık unuttun beni
Sevmiyorsun artık...

Al gözlerini aklımdan,al kalbimden
Bırakma bende ne olur
Al yüreğini içimden
Madem gideceksin al herşeyini
BIRAKMA GÖZLERİNİ!!!!!!!!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Herşeyinle git!!.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Herşeyinle git!!.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HERŞEYİNLE GİT!!.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
rüzgargülü
rüzgargülü, @ruzgargulu
16.10.2008 20:22:28
Al gözlerini aklımdan,al kalbimden
Bırakma bende ne olur
Al yüreğini içimden
Madem gideceksin al herşeyini
BIRAKMA GÖZLERİNİ!!!!!!!!
Çok güzel dizeler aklın ve kalbin sende kaldığı sürece seninle kalır o yürek
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL