Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
fransız
fransız

laf olsun

Yorum

laf olsun

1

Yorum

15

Beğeni

0,0

Puan

349

Okunma

laf olsun











gittiğinden beridir küsüm kendime

ne barışmaya niyetim var
ne de geri dönmeye


hem ne yapayım sap gibi kalmış bir beni
huysuz,
asabi ve çekilmezdir şimdi

batmazsa şayet rahatım

peşinden koşacağım umut yok çünkü
suya düşecek hayalim
kaybedecek bir şeyim

bildiğin boşluktayım yani

-de biliyor musun acaba boşluğu

belki de laf olsun benimkisi
kimi zaman gaf
zaman zaman saf


neyse ki uyanık geçiniyorum bu aralar
o da asgari ücretle
yoksun’luk sınırı altında

dağıldı konu değil mi

var gerisini sen toparla


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Laf olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Laf olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
laf olsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cem3453
cem3453, @cem3453
29.11.2024 21:24:04
:)
şiiri şairi toparlayamazsa
okuru ve yorumcusu ne halt etsin valla bilemedim usta:))

eyvallah.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL