Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
F A Özgün
F A Özgün

AH YAR .(316.)

Yorum

AH YAR .(316.)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

112

Okunma

AH YAR .(316.)

AH YAR .(316.)

Dışarıda esiyor hüzünlü rüzgar
Yüreğimi zorluyor hasret ve efkar
Aşkımızın şarkısı çalınıyor yar
Gitmek istesem de gidemiyorum

Kumsalda dalgalar kıyıyı döver
Bu dilim her an seni hatırlar
Uzakta yare gidilen yollar
Gitmek istesem de gidemiyorum




Fatma Ayten Özgün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ah yar .(316.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah yar .(316.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AH YAR .(316.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL