Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Sadegül
Sadegül

Karanlık gecelerden bir gece.

Yorum

Karanlık gecelerden bir gece.

( 3 kişi )

3

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

242

Okunma

Karanlık gecelerden bir gece.

Karanlık gecelerden bir gece.

Karanlık gecelerden bir gece,
Anılar saldırır, birer birer ruhuna,
Sessiz ve sinsice!

Bağırmak istersin,
Umutsuzluğun kör kuyusuna.

Nefessiz kalırsın,
Ne kadar çırpınsan da nafile!

Sadegül Kılıç
11.03.2023

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Karanlık gecelerden bir gece. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karanlık gecelerden bir gece. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Karanlık gecelerden bir gece. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hüsnü Özdilek
Hüsnü Özdilek, @husnuozdilek
22.11.2024 21:08:35


İçeriği karamsar olsa da, yalın ve duru bir şiir.

Tebrikler.

Umutlar tükenmez nefes tükenmeden...
Mehmet Emin Sakin
Mehmet Emin Sakin, @mesakin
21.11.2024 18:16:57
5 puan verdi
Güzel bir şiirdi, beğenerek okudum içtenlikle kutlarım...
Nice güzel şiirlerde beraber olmamızı dilerim
Selam ve saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL