İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
F A Özgün
F A Özgün

BU NASIL KADER (281.)

Yorum

BU NASIL KADER (281.)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

138

Okunma

BU NASIL KADER (281.)

BU NASIL KADER (281.)

Bu nasıl bir kader nasıl yazgı bu
Güllerim açmadan dalında soldu
Bir yabancı girdi gönül bağıma
Gülümü dalından kopardı benim

Bitmiş baharlarım hiç anlamadım
Bu sevdadan bana yok artık hayır
Böylesi kaderi peşimden ayır
Elemle kederle geçer mi ömür

Seni beklemekle geçti bu ömrüm
Yeter artık bana ettiğin zulüm
Besteler hicazda şarkılar yasta
Teline vurduğum sazlar isyanda

İsyan edesim var böyle kadere
Ağlarını örüp durur üstüme
Akar gözyaşlarım dönüşür sele
Yarını olmayan sevda neyime



Fatma Ayten Özgün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bu nasıl kader (281.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu nasıl kader (281.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU NASIL KADER (281.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL