Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Çelebi TÜRKKÖSE
Çelebi TÜRKKÖSE

Anlasana

Yorum

Anlasana

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

148

Okunma

Anlasana

Fırtınalar kopar yüreğinde
Sen aklıma gelince
Kızıl saçlar ve o narin yüzde
Nice yok oluşları yaşarım
Kâh yeşerir düşlerim ilkbahar
Kâh solar sonbahar
İşte gelgitlerin içinde
Tükenirim senin yokluğunda

Sen aklıma gelince
Kızıl saçlar ve o narin yüzde
Hayat bulur
Ve sevinirim çocukca.

Birde birde
Uzaktan ta uzaktan sesini duyunca
Kaybolurum boşlukta
Sevmekten öte bir his
Götürür beni ötelere
Tükenir sevdiğin yokluğunda

Anlasana
Anlasana...

15Kasım 2024

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Anlasana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlasana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anlasana şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL