Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
ÖZDEN ZANTUR
ÖZDEN ZANTUR

BANA DERS OLDU

Yorum

BANA DERS OLDU

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

144

Okunma

BANA DERS OLDU




HER BİR KATRE YAĞMUR SEVİNÇ DAMLASI
DÜŞERKEN ÜSTÜME AŞK HEVES OLDU
MADEM DÜŞ BU DÜNYA YALAN SEVDASI
GÖZYAŞIM AKTIKÇA BANA DERS OLDU

MUTLULUK AÇMIŞKEN GÜLÜN BAĞINDA
BIRAKTA BAHARI TADINDA KALSIN
DÖRT MEVSİM KIŞ OLDU BANA BİR ANDA
SOLUMDA CANIMDIN CAN DERT OLDU

SENDE UNUT ARTIK GEÇEN ZAMANI
BAHAR AYLARINI GECE MEHTABI
HERŞEYİMİ ALDIN BİR ÖMRÜM KALDI
ÇİÇEKLER AÇTIRSAN YÜZÜN EL OLDU

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bana ders oldu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana ders oldu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BANA DERS OLDU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL