Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Haluk Tanrıverdi
Haluk Tanrıverdi

Şiir ve Kilit Taşı

Yorum

Şiir ve Kilit Taşı

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

96

Okunma

Şiir ve Kilit Taşı

Şiir ve Kilit Taşı

Tonoz, kemer, kubbede,
Anahtar, kilit taşı,
Kaya gibi yukarda,
Yükü pay eder, işi.

Kelime, bazen hece,
Şiirin kilit taşı,
Oya gibi narince,
Sözü pay eder işi.

Kelimeler dizilir,
Anahtar, sözün taşı,
Derya gibi sel olur,
Gönül pay eder işi.
Âlimȋ - Halûk Tanrıverdi - 02.08.2020

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şiir ve kilit taşı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiir ve kilit taşı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şiir ve Kilit Taşı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL