Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

❤️ KALP YAĞMURLARI

Yorum

❤️ KALP YAĞMURLARI

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

172

Okunma

❤️ KALP YAĞMURLARI



Gönlüm sinemalarında onun filmi oynuyor
Nazlı nazlı davranıyor,kolları gül kokuyor
Neye dokunsa ince parmaklarıyla bala dönüştürüyor
Duygusunun ipekten yağmurlarını yagdırıyor tenime tenime



06 kasım 2024
Saat;12.35

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
❤️ kalp yağmurları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ❤️ kalp yağmurları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
❤️ KALP YAĞMURLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL