Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Hasan Sait Dağlı
Hasan Sait Dağlı

Seda bırak

Yorum

Seda bırak

( 3 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

188

Okunma

Seda bırak

Gece gece ettim sohbet
Dostlar ile hoş muhabbet
Küllendi şu zalım gurbet
Gecene bir seda bırak

Dün geride kalan günüm
Küçük çaplı olan ünüm
Kalmadı yok şimdi dünüm
Dününe bir seda bırak

Gelmeyecek ırak yarın
Hiç gelmeyen yakın yarın
Tek umudum belki yarın
Yarına bir seda bırak

Of pof boşa için çekme
Naçar kara tohum ekme
Karanlığa salla tekme
Gününe bir seda bırak

Dağlım millet deli desin
Cümle alem duysun sesin
Türkü söyle gam değmesin
An ına bir seda bırak

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Seda bırak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seda bırak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seda bırak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL