Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Gürkan Başak
Gürkan Başak

yine ben

Yorum

yine ben

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

393

Okunma

yine ben

Baki olan sen
Fani olan garip ben
hak olan sen
yok olan garip ben
var olan sen
yanan garip ben
affeden sen
umudu olan garip ben
cenneti olan sen
anadan üryan gelen ben
yar olan sen
yaran olan ben
rahman olan sen
günahkar olan ben
garip olan fani olan dua eden ben
MErhamet eden sen
Yarabbi ben çok pişmanım
huzurunda yalvaran yakaran
yine ben Ali



İbrahimoğlu Ali

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yine ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yine ben şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL