Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
TANER METİN
TANER METİN

Güneşe Astığım Yapraklar

Yorum

Güneşe Astığım Yapraklar

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

292

Okunma

Güneşe Astığım Yapraklar

Güneşe Astığım Yapraklar

Göçtü gitti güz rüzgarları ile
Güneşe astığım yapraklar
___ Taner METİN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Güneşe astığım yapraklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güneşe astığım yapraklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Güneşe Astığım Yapraklar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sevimb
Sevimb, @sevimb
19.9.2025 21:46:27
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık tebrikler kaleminiz bitimsiz olsun selamlar saygilarimla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL