Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kurumahmut
kurumahmut

HEY GİDİ

Yorum

HEY GİDİ

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

204

Okunma

HEY GİDİ

HEY GİDİ
Hey gidi güzel günler,
Gitti geri gelmiyor,
Ben ne hallere düştüm?
Kimse beni sormuyor,
Koştuğum çok insanlar?
Hiç biri el vermiyor,
Geçmiş mazide kaldı,
Kimse hatır sormuyor,
Bir şeyler soruyorum,
Cevap veren olmuyor,
Nasıl bir devran döndü?
Kimse hatır sormuyor,
31.08.2022 Suat

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hey gidi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hey gidi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HEY GİDİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nejat hoca
nejat hoca, @nejathoca
24.10.2024 13:48:20
5 puan verdi
Bu dizelerde nostalji ve içsel bir yalnızlık teması harika bir şekilde işlenmiş. Mazide kalan günlere duyulan özlem, insan ilişkilerinin soğukluğu ve devrin değişimi, derin bir hüzünle harmanlanmış. Duyguların sadeliğiyle birlikte evrensel bir yalnızlık teması yakalanmış. Kutlarım, şiirin etkileyici!
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL