İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
F A Özgün
F A Özgün

İNANMAM ARTIK (89.)

Yorum

İNANMAM ARTIK (89.)

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

187

Okunma

İNANMAM ARTIK (89.)

İNANMAM ARTIK (89.)

Bana öyle yakın davranmış tın ki
Gönlünün sahibi sandım kendimi
Öylesine derinden yaraladın ki
Pişmanım desende inanmam artık

Kahırlanma gönlüm boşu boşuna
Unut o vefasızı adını anma
Kader yüzüne gülecek sanma
Boşuna hayal kurup hiç umutlanma

Sevda ırmağında düzensiz aktın
Hiç düşünmedin mi bu günlerini
Yalancı sevdalar peşine düştün
Benim gibi seven çok zor bulursun



Fatma Ayten Özgün

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İnanmam artık (89.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnanmam artık (89.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNANMAM ARTIK (89.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL