Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

SEVDALIYIZ

Yorum

SEVDALIYIZ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

105

Okunma

SEVDALIYIZ



Güzel
Gülüşlü
Kızlar
Yapraklarının
Altına saklanırken
En iyisi
Benim diye bağırıyor
Aşk
Âşk

SEVDALIYIZ
Sevdalı
Bala
Çeviririz her dalı
Biz
Aşkı
Sarmazsak
Dünya
Yosun tutar yosun


Taptığım
Sevgiler
Tutuyor elimden
Coşkular özgür


Bir milyar kabuğunu soyuyorum sevgilinin





13 Nisan 2023
Saat;10.45

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevdalıyız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdalıyız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDALIYIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL