Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
F A Özgün
F A Özgün

BU GECE .(82.)

Yorum

BU GECE .(82.)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

159

Okunma

BU GECE .(82.)

BU GECE .(82.)

Seni aradım geceler boyu
Bulamadım izini
Şahidim olan yıldızlara sor beni
Acılarımı hüzünlerimi yaşadım
Hepsini tek tek andım bu gece

Hayat acı anlatmaya gerek yok
Silip atabilecek misin
Unutabilecek misin sevgi dolu sözlerimi
Ve her baktığında
İçim titriyor dediğin gözlerimi

Firar ettim faili meçhul bir mülteciyim
Yorgun ve bitkin bir haldeyim
Çok çok uzaklardan geldim
Yüreğine sığınmaya
Beni buyur edecek misin



Fatma Ayten Özgün



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bu gece .(82.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu gece .(82.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU GECE .(82.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL