Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

SÖYLEMEDİLER.

Yorum

SÖYLEMEDİLER.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

203

Okunma

SÖYLEMEDİLER.

SÖYLEMEDİLER.


Hakla hukuk var mı sence ne ola.
Hep adaletsiz olmuştur bu dünya.
İnsanlar gidiyor şimdi fezaya aya.
Bunları bize anlatıp söylemediler.


Ölenlerde bil hep senin gibiydiler.
Sonunda bırakıp mezarına gittiler.
Hep demokrasi mutluluk istediler
Neden bizler doğru yola gitmedik.


İnançlı dinci oldun sen kaç para.
İnanmam insan olmadıktan sonra.
Sana değişmem doğruyu bin kere.
Boş boş konuşmak olmuş marifet.


Fehmi.
İnsan ol doğru ol dünya boştur boş.
Gerçeği söyle gönlünü hoş tut hoş.
Ellerini aç bilime okuluna kitaba koş.
Bu sırrı bilen sonsuz koca evrende.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Söylemediler. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söylemediler. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÖYLEMEDİLER. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL