Senden soruluncaya kadar susmak, susturuluncaya kadar söylemekten hayırlıdır. hz. ali
F A Özgün
F A Özgün

BEN ALDANMIŞIM (50.)

Yorum

BEN ALDANMIŞIM (50.)

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

215

Okunma

BEN ALDANMIŞIM (50.)

BEN ALDANMIŞIM (50.)

Küllendi alevim apansız söndüm
Ruhumu öldürdün ruhsuz bu beden
Yüreğimde yanan kordun bu gece
Dert olup içime doldun bu gece

Işıklar sönüyor yok oluyorsun
Bir sızı düşüyor şu yüreğime
Oysa ne şiirler yazmıştım sana
Ne hayaller kurdum ben geleceğe

Şarkılardan fallar tutuyorduk biz
Onlarda yok artık hepsi yok oldu
Saatin sesleri bozar geceyi
Artık hayallerim siliniyor bak

Sahi sevgili sen nerelerdesin
Göremedim seni söyle nerdesin
Söyle bu masalın neresindesin
Her şey bir yalanmış ben aldanmışım




Fatma Ayten Özgün

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben aldanmışım (50.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben aldanmışım (50.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN ALDANMIŞIM (50.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL