Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

Seveceğim inşallah

Yorum

Seveceğim inşallah

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

209

Okunma

Seveceğim inşallah

Seveceğim inşallah

Seveceğim inşallah

Dünya ve ahirette
Seveceğim inşallah
Yar yatar gönlümde
Göreceğim inşallah

Vuruldum aklım onda
Seven aşık gezer dalda
Bülbül olsam konsam ona
Konacağim inşallah

Bir mahşer oluşturalım
Kalbe aşkı dokuralım
Gel seninle imza atalim
Atacağim inşallah

Dudağindan çıkar sözü
Yüreğe bakar gözü
Seviyorum ben onu
Seveceğim inşallah

küçük şair can yürek

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seveceğim inşallah Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seveceğim inşallah şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seveceğim inşallah şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL