Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
evren ve ben
evren ve ben

BATAĞA DÜŞÜRÜLEN BİR KADINDI LEYLA 899 XX

Yorum

BATAĞA DÜŞÜRÜLEN BİR KADINDI LEYLA 899 XX

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

295

Okunma

BATAĞA DÜŞÜRÜLEN BİR KADINDI LEYLA 899 XX

KARANLIK ARKA SOKAKLARDA
UMUTLARI HAYALLERİ
ELLERİNDEN ALINIP
BATAĞA DÜŞÜRÜLEN
İTİLİP KAKILAN HOR GÖRÜLEN
İNSANLARI BİLİRMİSİNİZ
O KARANLIK SOKAKLARDA
BARLAR PAVYONLAR
FUHUŞ SAPIKLIK
MUHABBET TELLALLIĞI
UYUŞTURUCU KALPAZANLIK
HIRSIZLIK ŞANTAJ
HER TÜRLÜ PİSLİK VARDIR
DİĞER İNSANLAR GİBİ
UMUTLARI HAYALLERİ
ELLERİNDEN ALIP
BATAĞA DÜŞÜRÜLEN
BİR KADINDI LEYLA
NE HAYAT NE ZALİMLER ACIMAMIŞTI ONA
LEYLA BİR CANİNİN KURBANI OLDU
ONUN İÇİN NE BİR YARIN
NE BİR GELECEK VARDI ARTIK

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Batağa düşürülen bir kadındı leyla 899 xx Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Batağa düşürülen bir kadındı leyla 899 xx şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BATAĞA DÜŞÜRÜLEN BİR KADINDI LEYLA 899 XX şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL