Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
* Harfsizdi *
* Harfsizdi *

Hoş gör

Yorum

Hoş gör

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

257

Okunma

Hoş gör

Kaya sertliğinde nasırları var dünyamın
Bastıkça ah ettiğim
Gülüşleri yontulmuş yüzleri var
Gördükçe tükettiğim

Kınından sıyrılmış kılıç keskin değilse küskündür
Sindirilmemiş her lokma silinmemiş bir hüzündür

Kabuğu yeni düşmüş yaraları var dünyamın
Çocuk muyum yoksa çocukluk mu ettiğim
Sızısı hala burdayım diyen kırgınlıklar var
Yapıştırsam da izini gördüğüm

Ne yalanım var
ne yalan bildiğim
Harflerimin serzenişini
hoş gör

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hoş gör Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hoş gör şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hoş gör şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ŞİİRLERİN ŞAİRİ
ŞİİRLERİN ŞAİRİ, @siirlerinsairi
12.10.2024 22:23:18
5 puan verdi
Aha diyordum harfsiz bomba gibi bir heceye dökmüştür tüm harflerini diyordum kiiii baktım serbest şiir.Benim hayaller uçurumdan hopp aşağı 👇

Tamam harflerinin serzenişini bu seferlik hoş göreyim bari. Yalanım da yalan bildiğim de yok demişsin neticede.

Okudum gidiyorum :)

Selam ve Sevgiler...

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL