Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Turgay Kurtgün
Turgay Kurtgün

SİLMİŞ KALPTEN VEFAYI

Yorum

SİLMİŞ KALPTEN VEFAYI

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

154

Okunma

SİLMİŞ KALPTEN VEFAYI

SİLMİŞ KALPTEN VEFÂYI

Silmiş kalpten vefâyı
Çektiriyor cefâyı
Kendi sürer sefâyı
Yanar yanar ağlarım

Otur dedim saraya
Hasret koydu araya
Sattı beni paraya
Yanar yanar ağlarım

Kırdı sabır taşımı
Kuruttu tüm yaşımı
Derde saldı başımı
Yanar yanar ağlarım

Yaşananlar aklımda
Sevdiğimin farkında
Yanılmışsın hakkımda
Yanar yanar ağlarım

Turgay Kurtgün 01 / 10 / 2024

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Silmiş kalpten vefayı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Silmiş kalpten vefayı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SİLMİŞ KALPTEN VEFAYI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL