Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

KAN AĞLIYOR.

Yorum

KAN AĞLIYOR.

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

231

Okunma

KAN AĞLIYOR.

KAN AĞLIYOR.

Ülkede haksızlıklar şimdi arşa ulaştı.
Halkımın milletimin kini sel olup taştı.
Hukuksuzluk adaletsizlik binleri aştı.
Benim ülke pahalılıkla inliyor bugün.


Parayla oynar komşu bütün ülkeler.
Sarmıştır yurdumuzu kara gölgeler.
Ne kanun kalmıştır yok olmuş ilkeler.
Benim ülke pahalılıkla inliyor bugün.


İçimizde isyanlar aniden geliyor dile.
Bizim gönüllerimiz doludur sevgi ile.
Yaşamımız geçim oldu çekilmez çile.
Benim ülke pahalılıkla inliyor bugün.


Fehmi.
Dinle ey milletim beni can iki gözüm.
Her yerde haksızlık her yerde zulüm.
Aynaya bakıyorum görünmez yüzüm.
Benim ülke pahalılıkla inliyor bugün.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kan ağlıyor. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kan ağlıyor. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAN AĞLIYOR. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL