Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ismail karaosmanoğlu
ismail karaosmanoğlu

FİLİSTİN’DE ÇOCUK OLMAK 1

Yorum

FİLİSTİN’DE ÇOCUK OLMAK 1

( 5 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

450

Okunma

FİLİSTİN’DE ÇOCUK OLMAK 1

FİLİSTİN’DE ÇOCUK OLMAK 1

Filistin’de Bir Çocuk

FİLİSTİN’DE ÇOCUK OLMAK

Mavi gökten ağan sevgi
Yağar yağmur gibi kar gibi
Yüzün ateş topu gönlün kar

Sevgi ırmağı çağlar göklerinde
Sabah yıldızı ağlar ansızın

Açmışım yelkenimi uzak ülkelere
Bir çocuk açmış ellerini Allah’a
Aşk alınır burda ayaklar altına

Kudüs bize armağan Kudüs
Emanetin yad ellerde garip

Kimi şehvetin esiri kimi paranın
Kimi tahtına sevdalı kimi şöhretine
Beyt-i Makdis bekler Selahahddin’i

Çiçekler yalnız açar Filistin’de
Filistin’de çocuklar kelebektir
Yoktur Allah’tan başka sığınakları

Ahmet Kemal
Kayıt Tarihi : 21.12.2017 20:09:00

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Filistin’de çocuk olmak 1 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Filistin’de çocuk olmak 1 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FİLİSTİN’DE ÇOCUK OLMAK 1 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL