Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Şa
Şair Ahmet1

Dilde Teleffuzla Gel Deme

Yorum

Dilde Teleffuzla Gel Deme

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

231

Okunma

Dilde Teleffuzla Gel Deme

dilde teleffuzla gel deme bana
gönlündeki cazibeyle cezbeyle
koştur varlığımı sendeki sana
hallerini hallerime meyleyle


coştur gönlünde aşkın ırmağını
çağlat yüreğime çağlat sel eyle
gonca ol aç güllerde sal kokunu
gönlüm bülbül seherlerde gel eyle


konuş dillerini sevdiğim dilber
konuş sözünle lebini bal eyle
salın suna boylum selvi dal gibi
sen dolu halmı sende hal eyle


kölecioğlu sen doldu sende oldu
sende kaldı sende sana hal oldu
hal dolu hallerin halde bal oldu
seher vakti sevgin gonca gül oldu
gönlüm sana bülbül oldu dil oldu

Ahmet kölecioğlu 1989

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Dilde teleffuzla gel deme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dilde teleffuzla gel deme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dilde Teleffuzla Gel Deme şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
22.9.2024 08:55:50
5 puan verdi
Merhaba değerli dost
Güzel şiir
Biz de okuduk ve kutladık yürekten
Ömrüne beeket
Sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL