Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Ulvi ÜRESİN
Ulvi ÜRESİN

GEL

Yorum

GEL

1

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

266

Okunma

GEL

Resimler koymuşsun sosyal medyaya
Çevrende açan çiçeklerinle gel
Yüzün gülümsüyor sanki dünyaya
Yüreğindeki gerçeklerinle gel

Kırış kırış olmadan al yanaklar
Bakıp durmasın öyle avanaklar
Islatmasın yazın ki sağanaklar
Ömür taşıyan çekçeklerinle gel

Gözlerin ayrıdır dolusu boşu
Bazıları hak etmez beş kuruşu
Farklıdır sineğin kuşun uçuşu
Gel de tart beni ölçeklerinle gel
U.Ü.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DÜŞLER SIĞINAĞI
DÜŞLER SIĞINAĞI, @dusler-siginagi
19.9.2024 17:38:44
muhteşem
tebrikler
selam ve sevgiler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL